Ik ben aangesloten bij


Als CAT-therapeut bezit ik mijn PsBK (psychosociale basiskennis) En neem ik de De Beroepscode in acht zoals omschreven. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

 

Vakgebied(en) | Behandelvorm(en) 

- Coaching
- Psychosociale therapie


Als een erkende Holistisch Gezinstherapeut van de Opleiding Instituut Dreamchild volg ik daar mijn jaarlijkse bijscholingen en verdiepingsdagen.

 

Aanvullende informatie

  • Ik hanteer tijdens mijn gesprekken oplossingsgerichte vragen en in bijzijn van de kinderen initieer ik een opbouwend gesprek. 
  • De privacy van de cliënt wordt gerespecteerd. Verkregen informatie zal niet verstrekt worden aan derden. In het privacyreglement kunt u meer informatie lezen.
  • Ik ben als zorgverlener getraind in het signaleren, bespreekbaar maken en melden van het huiselijk geweld. Mijn richtlijn is de Meldcode

 

 

Uitvoering van mijn diensten

 

Huisbezoek

  • Ik kom op huisbezoek, ik ga ervan uit dat het prettig is om in je eigen ruimte gecoacht te worden, dit is heel natuurlijk en daarom heb ik hier mijn werkwijze op ingericht. Voor huisbezoeken binnen de gemeente Dijk en Waard en Alkmaar zijn er geen extra kosten verbonden. Voor verdere reizen zal ik €0,19 per k/m in rekening brengen. 

 

 

Wil je meer informatie?

Benader mij gerust met je vragen.