Praktijk hetZIJN!

Coaching voor Ouders & Kinderen

Stationsplein 49b

1703 WD Heerhugowaard

Ingang diagnostisch centrum, 4e verdieping. Lift aanwezig

Voldoende parkeergelegenheid met de blauwe schijf. 

 

maandagochtend, dinsdagochtend & woensdag

9.00uur - 18.00uur

 

06-13780831

(bel of whatsapp)

Info@hetzijncoaching.nl

 


Kennismaken? 

Daar ben je dan, en nu..

Ik snap dat juist het zetten van die laatste stap een drempel is, want je hebt veel twijfels en vragen, je voelt je onzeker en weet niet of je bij het juiste adres of persoon bent? Je vraagt je af: ga ik wel mijn doelen halen en is het de investering waard.

 

Of is mijn vraag wel passend, kan ik diegene vertrouwen en zal ze niet raar opkijken van wat ik zal vertellen? Wat als het nou niet klikt en jeetje word ik een traject ingesleurd waar ik helemaal niet op zit te wachten, want heb ik daar de tijd voor en zin in?

 

Tegelijkertijd wacht je al best lang en wil je nu ook een keerpunt in je leven. Dit zijn heel natuurlijke en logische overwegingen. Besef dat je tijd en de ruimte moet nemen om tot een juiste beslissing en gevoel te komen, tegelijkertijd adviseer ik je niet te lang te wachten. Niet totdat je breekt en geen ander uitweg meer ziet.

 

Ik gun je om eerder de stap te zetten, nog voordat het ver heen is. Ben je diep in de dip, dan is het nooit te laat om ergens aan de bel te trekken. Maar doe het! Eerst voor jezelf, daarna voor je geliefden en om je mooie leven te leven.

Het is me een genoegen om je te helpen naar jouw toekomst.

Ik ontvang en begeleid jou van harte

Liefs Fatma

 

Contact