Ervaringen

'van ouders die je voor gingen'

 

 

Wij voelden ons meteen op ons gemak bij jou  je bent een hele prettige warme vrouw en hebt James op een hele liefdevolle geholpen om aan te kunnen geven waar hij mee zit en dit ook uit te spreken. Ook heb je ons als gescheiden ouders veel geleerd en hier zijn we je heel dankbaar voor❤️

 

Lieve groetjes,

Annabel en James

 

 

Amber Sarah, 28 jaar

Wat heeft de therapie je gebracht?

Voordat ik mijn weg naar Fatma had gevonden voelde ik me erg verloren en dacht ik weinig van mezelf te begrijpen.

Bij Fatma heb ik een enorme onvoorwaardelijke liefde mogen ervaren die ik eerder niet zo heb kunnen ontvangen.

Door haar empathische vermogen, vertrouwen in mijn kunnen & holistische en energetische invalshoek heb ik de behoefte voor externe bevestiging kunnen omzetten naar interne bevestiging.

Door de handvatten en de sessies die ik van Fatma heb gekregen heb ik het vertrouwen en de kracht in mezelf gevonden om de balans in mijzelf te herstellen & de auteur te worden van mijn eigen verhaal.

🫧JE HEBT ME GEHOLPEN IN MEZELF TE GELOVEN DOOR IN MIJ TE GELOVEN 🫧

Onwijs bedankt,
Amber Sarah

Maria, zoon 14 jaar

 

Wat was het moment dat je op zoek ging naar hulp? 

Op het moment dat mijn zoon helemaal vastliep en bijna dagelijks op school huilde hebben we hulp gezocht bij de huisarts. Daarvoor ook natuurlijk al meerdere keren maar dan ging het weer een tijd goed.

 

De praktijkondersteuner was een hele fijne dame die mijn zoon maar tot een bepaald niveau kon helpen en die vertelde over Fatma.

 

Waarom koos je voor mij?

Als eerste omdat je ons werd aangeraden maar nadat ik een eerst telefonisch contact met je had gehad waarin ik al een heel emotioneel en spiritueel gesprek met je heb gevoerd wist ik zeker dat jij ons de handvaten ging kunnen geven die we nodig hadden.

 

En ook heel belangrijk; niet dat je ons begreep maar je "voelde" ons ook. Heel bijzonder!

 

Wat vond je van mijn aanpak?

Het hele traject met jou was heel respectvol en bijzonder. Mijn zoon vertrouwde jou bijna direct en ook mij als ouder heb je enorm geholpen.

 

Je keek per keer naar wat er nodig was en waar mijn zoon aan toe was. Het was voor mijn zoon ook heel belangrijk dat hij "in the lead" was oftewel dat hij mocht bepalen wat er wel of niet met mij werd gedeeld.

 

Het gevolg was dat je veel met mij mocht delen van hem en dat hij wanneer hij er aan toe was de rest zelf met mij deelde.

 

Wat heeft de coaching jullie gebracht, waar sta je nu?

Mijn zoon is zelfverzekerder maar heeft ook kunnen kiezen voor het feit dat hij bepaalde dingen aan zijn "zijn" goed vind en helemaal niet wilt veranderen.

 

Hij voelt zich gesterkt door het feit dat jij hem begreep. Ik begrijp bepaalde dingen ook veel beter en kan daardoor beter tot de kern van zijn emoties komen.

 

Voor nu denken we dat we op eigen benen kunnen staan maar weten ook dat we altijd weer bij je terecht kunnen.

 

Heel hartelijk bedankt voor deze mooie reis, we zijn heel dankbaar dat we je hebben mogen leren kennen. Veel liefs! Maria 

 


Mariska

Wat is je ervaring van de gesprekken?

Fatma is een hele lieve vrouw. Ze neemt de tijd en biedt maatwerk.
Wij zijn enorm geholpen en zijn blij dat ze op ons pad kwam.
Dank je wel Fatma!


Laura

Wat kan je over de begeleiding zeggen?

Het was erg fijn om gehoord en begrepen te worden. Door de handvaten die ik heb gekregen

gaat het met mij een stuk beter en met mijn dochter! Dank je wel!