Fatma Tastan

39 jaar, getrouwd, 3 kinderen woonachtig te Heerhugowaard.

 

Ik kan mijzelf omschrijven als

Enthousiast, vriendelijk, onderzoekend, betrokken, betrouwbaar en warm. 

Verder kan ik mezelf omschrijven als zorgvuldig, luisterend, nieuwsgierig, sturend en objectief. 

 

 

Oudercoaching & kindercoaching

 

Mijn opleidingen en werkverleden

Jaar 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool AVANS voor Social Work. Vlak daarna ben ik gestart als algemeen maatschappelijk werker.

 

Door het ouderschap dat zich aandiende, begon ik duidelijk meer interesse te tonen in ouderschap, opvoeding en kinderontwikkeling, met die bewustwording heb ik de Kindercoach opleiding aan de Academie voor Psychotherapie behaald. En in 2015 de overstap gemaakt naar het School maatschappelijk werk in het basisonderwijs.

 

Vervolgens de Triple P (Positive Parenting Program) gevolgd, naast opvoedkundige gesprekken en kind gesprekken heb ik ook structureel SOVA (sociale vaardigheids) trainingen gegeven aan de groepen 5 t/m 8 leerlingen.

 

Van 2019 - 2021 heb ik als Jeugd & Gezinscoach gewerkt voor de gemeente Heerhugowaard.

 

Holistische opleiding, keerpunt in mijn leven 

Voor mijzelf en voor mijn carrière de juiste opleiding gevolgd. Holistisch Gezinstherapeut aan de opleidings- Instituut Dreamchild.  Hier leerde ik op een andere manier de kern van het vraagstuk raken en helen. Dit bereikt een dieper laag en daarmee een lange termijn oplossing voor het gezin.

 

Ik had ook veel op te lossen! 

De opleiding was voor mij de fase waar ik eerst door het stof moest, de bewustwording en heling, gepaard met verlichting, als moeder als partner en dit alles heeft mijn werkwijze als coach/ therapeut aanzienlijk doen veranderen.

 

Een verrijking van mijn kennis de Beschermjassen training. Hoe belangrijk is een familiesysteem? Wat draagt het aan emoties, ervaringen, belevingen, overtuigingen, generatie op generatie, maar ook wat draagt het bij aan heling en bescherming. 

 

 

Huidig werkzaam

 

 

 

 

Fatma Tastan 

Holistisch Gezinstherapeut & Jongeren- en Kindercoach

 

Genoegen om mijn ervaringen te delen met jullie