Fatma Tastan

40 jaar, getrouwd, 3 kinderen woonachtig te Heerhugowaard.

 

Ik kan mijzelf omschrijven als

Enthousiast, vriendelijk, onderzoekend, betrokken, betrouwbaar en warm. 

Verder kan ik mezelf omschrijven als zorgvuldig, luisterend, nieuwsgierig, sturend en objectief. 

 

 

Oudercoaching & kindercoaching

 

Mijn opleidingen en werkverleden

Jaar 2008 afgestudeerd aan de Hogeschool AVANS voor Social Work. Vlak daarna ben ik gestart als algemeen maatschappelijk werker.

 

Door het ouderschap dat zich aandiende, begon ik meer interesse te tonen in het ouderschap, de opvoeding en het kind ontwikkeling, met die bewustwording heb ik de Kindercoach opleiding aan de Academie voor Psychotherapie behaald. En in 2015 de overstap gemaakt naar het School maatschappelijk werk in het basisonderwijs.

 

Vervolgens de Triple P (Positive Parenting Program) gevolgd, naast opvoedkundige gesprekken en kind gesprekken heb ik ook structureel SOVA (sociale vaardigheids) trainingen gegeven aan de groepen 5 t/m 8 leerlingen.

 

Van 2019 - 2021 heb ik als Jeugd & Gezinscoach gewerkt voor de gemeente Heerhugowaard.

 

Holistische opleiding, keerpunt in mijn leven 

Voor mijzelf en voor mijn carrière de juiste opleiding gevolgd. Holistisch Gezinstherapeut aan de opleidings- Instituut Dreamchild. Hier leerde ik op een andere manier de kern van het vraagstuk raken en helen. Dit bereikt een dieper laag en daarmee een lange termijn oplossing voor het gezin.

 

Ik had ook veel op te lossen! 

De opleiding was voor mij de fase waar ik eerst door het stof moest, de bewustwording en heling, gepaard met verlichting, als moeder als partner en dit alles heeft mijn werkwijze als coach/ therapeut aanzienlijk doen veranderen.

 

Een verrijking van mijn kennis de Beschermjassen training. Hoe belangrijk is een familiesysteem? Wat draagt het aan emoties, ervaringen, belevingen, overtuigingen, generatie op generatie, maar ook wat draagt het bij aan heling en bescherming. 

 

Onlangs heb ik me verrijkt met de methodiek van 'een taal erbij' bij de Systeemacademie. 

 

Huidig werkzaam

  • Eigen onderneming praktijk het ZIJN!
  • Praktijkondersteuner GGZ Volwassenen

 

Fatma Tastan 

Holistisch Gezinstherapeut & Jongerencoach

 

Voor mij een genoegen om mijn ervaringen te delen met jullie