Vertrouw op je MAMA intuïtie

Gepubliceerd op 17 mei 2022 om 08:49

Ow nee wat nu?

Soms weet je als hulpverlener, coach, therapeut, begeleider niet zo goed of je het advies moet geven om het kind zijn gang te laten gaan of toch sturend moet benaderen? 

Want weet je, beiden heb je nodig in de opvoeding, maar laten we vooral stellen dat de intuïtie van de ouder per vraagstuk leidend mag zijn. Hoe denk jij hem of haar het beste te begeleiden? Laat je kind en jij een team zijn, waarin jullie samenwerken, met geven en nemen, luisteren, vertrouwen en aandacht. 

 

En eigenlijk wens ik alle moeders dat zij vertrouwen in hun moederschap hebben en houden, je denkt te vaak dat je het misschien niet goed genoeg doet. Maar geloof wel, ieder moeder heeft het in zich om voor haar kinderen de beste en de juiste begeleiding te bieden, zolang jij je innerlijke stem volgt. Je MAMA intuïtie.

 

Er ligt voor geen enkel kind een kant en klare opvoedregel klaar, jouw kind is uniek en hij of zij vertrouwd in jullie aanpak, je kind weet dat jullie hem of haar het beste zullen geven.  Zolang jij tijd en aandacht aan jezelf gunt, zul je ook de tijd en aandacht aan je kind kunnen geven. 

 

Ik wens dat alle moeders een tevreden moederschap ervaren met alle ups en downs van dien. Het hoort er immers bij, je kind groeit, maar jij groeit evengoed mee. 

Liefs Fatma

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.